Voordelig naar een themapark 🎢

Een dagje naar een themapark is voor veel mensen een leuk dagje weg. Een themapark is een attractiepark wat om één bepaald onderwerp draait. Bezoek een van de themaparken met je gezin, je vrienden en vriendinnen of ga een dagje uit met collega's. Er is altijd een themapark dat aansluit bij je interesses. Dompel je een hele dag onder in lego, vliegtuigen of dino's. Er zijn ook themaparken die (alleen) leuk zijn voor volwassenen ;-)

Overzicht van alle themaparken

Ga je vaker naar een themapark? Dan betaal je elke keer een hoop geld. De kosten voor uitjes lopen ongemerkt best wel op. Ook als je met een groep naar een themapark gaat, zijn de totale kosten hoog. Check daarom voor je gaat altijd de meest recente informatie over en aanbiedingen voor themaparken. Op ErOpUitstapjes.nl kun je momenteel aanbiedingen, adressen, prijzen en openingstijden voor 11 themaparken vinden.

Veelgestelde vragen over themaparken

Alles wat jij wilt weten over een themapark:

Veel themaparken hebben rolstoelen beschikbaar. Soms moet hiervoor huur betaald worden, soms hoert er alleen een muntstuk in (net als bij een winkelwagen). We raden aan om 3 muntstukken mee te nemen: €0,50, €1 en €2.

Op sommigen themaparken is het toegestaan om honden mee naar binnen te nemen. Honden mogen meestal niet in attracties. Soms zijn honden niet toegestaan. Hulphonden (zoals blindengeleidehond) mogen bijna altijd mee. We raden aan om altijd even rechtstreeks bij het themapark navraag te doen.

Op sommigen themaparken is het toegestaan om te roken. Er zijn steeds meer themaparken waar roken alleen is toegestaan in speciale rookzones. We raden aan om altijd even rechtstreeks bij het themapark navraag te doen.

De openingstijden van themaparken wisselen gedurende het jaar. Openingstijden van eventuele attracties binnen een themapark kunnen wisselen. We raden je aan altijd de website van het themapark te raadplegen.

Veel themaparken zijn van het voorjaar tot en met het najaar geopend. Sommigen pretparken zijn 's winters ook open, maar beperkter (soms alleen het weekend of in schoolvakanties). We raden je aan altijd de website van het themapark te raadplegen.

Waarom boeken via ErOpUitstapjes.nl?

De 3 voornaamste redenen:

Niet naar kassa

Koop je tickets online en print ze thuis. Je hoeft niet meer in de rij bij de kaartverkoop.

Niet in de rij

Met een (geprint) e-ticket hoef je niet in de rij. Veel pretparken hebben een aparte rij voor mensen met tickets.

Wel korting

De aanbiedingen op ErOpUitstapjes.nl gelden alleen als je koopt via de website. Je profiteert van de aanbieding.

1515

locaties

24

categorieën

6

thema's

200

aanbiedingen

Aanbiedingen voor o.a. de volgende locaties

Op ErOpUitstapjes.nl vind je een breed en gevarieerd aanbod van uitjes: