De leukste uitjes

Alle uitjes op ErOpUitstapjes.nl kunnen beoordeeld worden. Deze beoordeling leidt tot een score. De Top 10 van alle uitjes wordt gebaseerd op deze score.

Top 10 per categorie

Alle categorieën hebben een eigen Top 10:

🦙 Leukste alpaca-boerderijen van Nederland

Alpaca's zien er ontzettend schattig uit en hebben hoog knuffelgehalte; hun populariteit neemt toe. De alpaca (berglama) is een zoogdier, oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Uitje naar een alpaca-boerderij? Kies 1 van de leukste alpaca-boerderijen of bekijk alle alpaca-boerderijen.

⛹ Leukste binnenspeeltuinen van Nederland

Een binnenspeeltuin is een geweldig uitje voor (jonge) kinderen bij slecht weer én te warm weer. Kinderen kunnen genieten van glijbanen en trampolines. Uitje naar een binnenspeeltuin? Kies 1 van de leukste binnenspeeltuinen of bekijk alle binnenspeeltuinen.

🎥 Leukste bioscopen van Nederland

Lekker een middag of avond naar de film? Of je nu houdt van actiefilms, van comedy, van animatie of horror. Uitje naar een bioscoop? Kies 1 van de leukste bioscopen of bekijk alle bioscopen.

🌲 Leukste bossen van Nederland

In het bos zie je elk seizoen iets moois. In de zomer bloeien alle bloemen. Uitje naar een bos? Kies 1 van de leukste bossen of bekijk alle bossen.

🎳 Leukste bowlingbanen van Nederland

Een uurtje (of twee) bowlen is een leuk uitje met vrienden of familie. Om de beurt proberen om een strike (of spare) te gooien door met 1 worp (of 2) alle 10 de kegels omver te gooien. Uitje naar een bowlingbaan? Kies 1 van de leukste bowlingbanen of bekijk alle bowlingbanen.

🏠 Leukste bungalowparken van Nederland

Een bungalowpark is een leuke plek om met het gezin, een vriendengroep of een hele familie lekker weg te gaan. Er zijn bungalows geschikt voor 2 personen tot wel 24 personen. Uitje naar een bungalowpark? Kies 1 van de leukste bungalowparken of bekijk alle bungalowparken.

🐘 Leukste dierentuinen van Nederland

Een dierentuin heeft iets magisch voor (jonge) kinderen. Ze zien er dieren die ze alleen uit boekjes kennen. Uitje naar een dierentuin? Kies 1 van de leukste dierentuinen of bekijk alle dierentuinen.

🔐 Leukste escape rooms van Nederland

Een escape room is een spel waarbij jij en je team door het oplossen van raadsels en puzzels moet proberen om binnen een vastgestelde tijd te ontsnappen. Door sleutels te zoeken, codes te kraken en aanwijzingen te ontcijferen en hints op te pikken moet je proberen te kamer uit te komen. Uitje naar een escape room? Kies 1 van de leukste escape rooms of bekijk alle escape rooms.

🍲 Leukste food courts van Nederland

Bij een food court (of food hall) vindt je allerlei verschillende kraampjes of mini-restaurantjes onder één dak. Iedereen kan kiezen waar hij of zij trek in heeft en tóch gezellig samen eten. Uitje naar een food court? Kies 1 van de leukste food courts of bekijk alle food courts.

🏁 Leukste kartbanen van Nederland

Lekker racen op de rechte stukken en scheuren door door de bochten - het kan allemaal op een kartbaan. Bij karten gaat het om snelheid én behendigheid én stuurmanskunsten. Uitje naar een kartbaan? Kies 1 van de leukste kartbanen of bekijk alle kartbanen.

🏰 Leukste kastelen van Nederland

Een kasteel heeft iets magisch, iets adellijks, een luxueuze uitstraling. Maar wist je dat er veel kastelen zijn die je kunt bezoeken? Uitje naar een kasteel? Kies 1 van de leukste kastelen of bekijk alle kastelen.

🐷 Leukste kinderboerderijen van Nederland

Wat is er leuker dan jonge kinderen vol verbazing en met heel veel plezier allerlei dieren zien ontdekken? Ze kijken hun ogen uit bij de schapen, geiten, ezels en varkens. Uitje naar een kinderboerderij? Kies 1 van de leukste kinderboerderijen of bekijk alle kinderboerderijen.

🧗 Leukste klimparken van Nederland

In een klimpark kun je klimmen en klauteren op een parcours hoog tussen de bomen. Parcoursen zijn voorzien van uitdagende hindernissen. Uitje naar een klimpark? Kies 1 van de leukste klimparken of bekijk alle klimparken.

🧗 Leukste klimwanden van Nederland

Klimmen en boulderen wint enorm aan populariteit; niet alleen als sport, maar ook als sportief uitje! Er zijn tal van klimmuren en klimwanden, zowel binnen als buiten, in verschillende moeilijkheidsgraden. Uitje naar een klimwand? Kies 1 van de leukste klimwanden of bekijk alle klimwanden.

🏛 Leukste musea van Nederland

Een bezoek aan een museum is leuk én leerzaam tegelijk. Er zijn veel verschillende musea. Uitje naar een museum? Kies 1 van de leukste musea of bekijk alle musea.

🌲 Leukste natuurgebieden van Nederland

Een natuurgebied is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen. Je kunt er vaak wandelen, fietsen, soms paardrijden of mountainbiken. Uitje naar een natuurgebied? Kies 1 van de leukste natuurgebieden of bekijk alle natuurgebieden.

🌳 Leukste parken van Nederland

Een park is een ontworpen en aangelegd recreatiegebied. Bijna altijd zijn er bomen en planten, vijvers en kunstwerken. Uitje naar een park? Kies 1 van de leukste parken of bekijk alle parken.

🎢 Leukste pretparken van Nederland

Een dagje naar een pretpark is voor veel mensen een leuk dagje weg. Bezoek een van de pretparken met je vrienden, vriendinnen, je gezin of collega's. Uitje naar een pretpark? Kies 1 van de leukste pretparken of bekijk alle pretparken.

♨ Leukste sauna's van Nederland

Lekker naar de sauna betekent genieten van sauna's, stoombaden, bubbelbaden, zoutwaterbaden en relaxen. Geniet van een speciale geursauna of een opgieting. Uitje naar een sauna? Kies 1 van de leukste sauna's of bekijk alle sauna's.

⛸ Leukste schaatsbanen van Nederland

In Nederland zijn ruim 20 schaatsbanen. De meesten hebben een lengte van 400 meter en zijn in het najaar en winter 2 tot 3 maanden per jaar geopend. Uitje naar een schaatsbaan? Kies 1 van de leukste schaatsbanen of bekijk alle schaatsbanen.

🎿 Leukste skibanen van Nederland

Indoor skiën is niet alleen handig als voorbereiding op het wintersportseizoen, maar ook leuk als fun-uitje. Uitje naar een skibaan? Kies 1 van de leukste skibanen of bekijk alle skibanen.

⛹ Leukste speeltuinen van Nederland

Kinderen vinden een speeltuin fan-tas-tisch! De hele middag schommelen, wippen en glijden van de glijbaan. Uitje naar een speeltuin? Kies 1 van de leukste speeltuinen of bekijk alle speeltuinen.

🏟 Leukste stadions van Nederland

Wil jij een rondleiding door een van de stadions? Als je je laat rondleiden kom je op plekken waar je als toeschouwer normaal gesproken nooit komt. Uitje naar een stadion? Kies 1 van de leukste stadions of bekijk alle stadions.

🎢 Leukste themaparken van Nederland

Een dagje naar een themapark is voor veel mensen een leuk dagje weg. Een themapark is een attractiepark wat om één bepaald onderwerp draait. Uitje naar een themapark? Kies 1 van de leukste themaparken of bekijk alle themaparken.

Waarom boeken via ErOpUitstapjes.nl?

De 3 voornaamste redenen:

Niet naar kassa

Koop je tickets online en print ze thuis. Je hoeft niet meer in de rij bij de kaartverkoop.

Niet in de rij

Met een (geprint) e-ticket hoef je niet in de rij. Veel pretparken hebben een aparte rij voor mensen met tickets.

Wel korting

De aanbiedingen op ErOpUitstapjes.nl gelden alleen als je koopt via de website. Je profiteert van de aanbieding.

1515

locaties

24

categorieën

6

thema's

200

aanbiedingen

Aanbiedingen voor o.a. de volgende locaties

Op ErOpUitstapjes.nl vind je een breed en gevarieerd aanbod van uitjes: